ΤΕΤΟΜΑ- ΑΚΑ: Στρατηγική συνεργασία στον κλάδο των aftermarket ανταλλακτικών

Δύο ιστορικές εταιρείες στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η ΑΚΑ Α.Ε. και η ΤΕΤΟΜΑ Α.Ε., ενώνουν την εμπειρία τους αναπτύσσοντας μια στρατηγική συνεργασία ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου επισκευαστή οχημάτων.

Με τη συγκεκριμένη συμφωνία το υποκατάστημα της ΑΚΑ στα Ιωάννινα εντάσσεται στο δίκτυο καταστημάτων της ΤΕΤΟΜΑ (που αριθμεί ήδη τρία καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα) και εμπλουτίζεται με χιλιάδες νέα προϊόντα από τη γκάμα της ΤΕΤΟΜΑ.

Με την έναρξη της συνεργασίας, οι κ. Παντελής Καλαμπόκας και Ηλίας Σταμογιώργος, Πρόεδροι & Δ/ντες Σύμβουλοι της ΑΚΑ και της ΤΕΤΟΜΑ αντίστοιχα, δήλωσαν: «Ζητάμε τη στήριξη των πελατών μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια με κοινό συμφέρον»

Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην ελληνική αγορά aftermarket ανταλλακτικών θα έχει ως αποτέλεσμα αφενός την καλύτερη εξυπηρέτηση του υπάρχοντος πελατολογίου των δύο εταιρειών και αφετέρου την επιτάχυνση της ανάπτυξης της ΤΕΤΟΜΑ στη Δυτική Ελλάδα.

Πληροφορίες: κα.Βαρδίκου, ΤΕΤΟΜΑ Α.Ε., τηλ. 2310755111, www.tetoma.gr

 

Σχετικά με την ΤΕΤΟΜΑ

Η TETOMA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ εισάγει και εμπορεύεται  ανταλλακτικάλιπαντικά, μπαταρίες και χρώματα αυτοκινήτων καθώς και  διαγνωστικό εξοπλισμό  συνεργείων. Το όνομα ΤΕΤΟΜΑ έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο των ανταλλακτικών στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Για τους επαγγελματίες του χώρου το όνομα ΤΕΤΟΜΑ είναι συνώνυμο των ανταλλακτικών BOSCH.  Διατηρεί τη μεγαλύτερη και πληρέστερη αποθήκη ανταλλακτικών BOSCH στην Ελλάδα και αναπτύσσει δίκτυα συνεργείων BOSCHCARSERVICE & BOSCHDIESELSERVICE. Η εταιρία αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνοντας την θέση της στην αγορά και διεκδικώντας ηγετικό χώρο στον κλάδο της
με γνώμονα κυρίως τη «Συνεργατική Αξία»σε όλα τα επίπεδα.

 

Σχετικά με την ΑΚΑ

Η ΑΚΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων παρουσίας στο χώρο του after market, ανέπτυξε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής ανταλλακτικών, με αρκετούς δε κατ’ αποκλειστικότητα. Επίσης επεκτείναμε το δίκτυο των καταστημάτων μας ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας καλύτερη καθώς και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Share it:

About Νίκος Θεοδωρής

Ο Νίκος Θεοδωρής είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (MBA).

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *