Κέρδη για την Κορρές στο 1ο τρίμηνο του 2014

Με κέρδη έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του 2014 για τον Όμιλο ΚΟΡΡΕΣ, επηρεαζόμενο από τη θετική πορεία των πωλήσεων και την ενίσχυση της λειτουργικής του κερδοφορίας. Σημαντικά αυξημένες και οι λειτουργικές ταμειακές ροές, με το διπλασιασμό τους στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο κύκλου εργασιών, οι πωλήσεις του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 5% το πρώτο τρίμηνο του 2014, στα 12,5 εκατ. ευρώ από 11,9 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013, ενσωματώνοντας τη θετική πορεία όλων των αγορών δραστηριότητας.

Καθοριστικό ρόλο στην κερδοφορία του ομίλου παίζει φυσικά η νεοιδρυθείσα θυγατρική Korres US Ltd, μέσω της οποίας η Κορρές διανέμει απευθείας τα προιόντα της στην αγορά της Αμερικής.

Στην Ελλάδα, ο όμιλος παρουσίασε οριακή αύξηση στην κερδοφορία του σε σχέση με το τρίμηνο του 2013, ενσωματώνοντας τα θετικά αποτελέσματα του πλάνου επικοινωνίας και προώθησης της μάρκας στο κανάλι.

Share it:

About Νίκος Θεοδωρής

Ο Νίκος Θεοδωρής είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (MBA).

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *